Amarins

Amarins

instructor workshop paaldansen

Hoi allemaal,

 

Ook ik wil me even voorstellen aan jullie.

 

Ik ben Amarins van Leeuwen en ben 30 jaar.  En ben moeder van 2 lieve kindjes van 3 en 5 jaar. En woon in het Groningse, De Wilp. Ik werk 3 dagen per week op kantoor als transport planner. Maar wanneer ik vrijdags mijn kantoor deur sluit en het pand uitloop begint ik al helemaal op te leven. Want vrijdag avond is mijn paaldans avond! In de lessen kan ik me helemaal geven. Ik ben alweer 1,5 jaar bezig en ik ben nog lang niet uitgeleerd. En ik kan verklappen dat wil ik ook nog lang niet! Ieder keer als ik weer in de paal kruip is het een uitdaging! Ik mag graag hardlopen en ik ben ook geregeld te vinden in de sportschool.

 

Momenteel ben ik 1 van de nieuwste instructors en ik vind het super leuk. Ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan. Het is belangrijk om je lessen zo te doseren, dat het voor iedereen even leuk en gezellig is. Maar dat er ook zeker wat wordt geleerd. Een goede basis is het halve werk. Inmiddels heb ik via Chalans mijn eerste workshops gegeven en ik vond het waanzinnig. Je leert mensen kennis maken met paaldansen op een leuke en gezellige manier.

 

Paaldansen is een pure kracht sport en ik vind het heerlijk! Het geeft mij in ieder geval een flink boost in mijn zelfvertrouwen en in mijn vrouwelijkheid! En het is ook nog is een krachtsport! Wat wil je nog meer!

 

Ik hoop dat ik nog lang van deze heerlijk sport mag genieten. En dat ik nog meer workshop mag gaan geven! Om mijn enthousiasme over te kunnen brengen op anderen!

 

Veel liefs, 

Amarins

 

Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Zomer 2017

Nog maar een paar weken en dan gaat de zomervakantie van start! Ook tijdens de ...

Lees meer

Zomer Proeflessen Paaldansen Utrecht

Probeer nu paaldansen uit tijdens de zomermaanden! 1 uurtje in de week en je me...

Lees meer

Nieuw lesrooster

Het lesaanbod bij Chalans Maastricht is uitgebreid. Het hele lesrooster vind je ...

Lees meer

Polesque Workshop 5 juni

een workshop die paaldansen en burlesque samen laat smelten tot een!...

Lees meer

Polesque Workshop Utrecht

Een workshop die paaldansen en burlesque samen laat smelten tot een!...

Lees meer