Amarins

Amarins

instructor workshop paaldansen

Hoi allemaal,

 

Ook ik wil me even voorstellen aan jullie.

 

Ik ben Amarins van Leeuwen en ben 30 jaar.  En ben moeder van 2 lieve kindjes van 3 en 5 jaar. En woon in het Groningse, De Wilp. Ik werk 3 dagen per week op kantoor als transport planner. Maar wanneer ik vrijdags mijn kantoor deur sluit en het pand uitloop begint ik al helemaal op te leven. Want vrijdag avond is mijn paaldans avond! In de lessen kan ik me helemaal geven. Ik ben alweer 1,5 jaar bezig en ik ben nog lang niet uitgeleerd. En ik kan verklappen dat wil ik ook nog lang niet! Ieder keer als ik weer in de paal kruip is het een uitdaging! Ik mag graag hardlopen en ik ben ook geregeld te vinden in de sportschool.

 

Momenteel ben ik 1 van de nieuwste instructors en ik vind het super leuk. Ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan. Het is belangrijk om je lessen zo te doseren, dat het voor iedereen even leuk en gezellig is. Maar dat er ook zeker wat wordt geleerd. Een goede basis is het halve werk. Inmiddels heb ik via Chalans mijn eerste workshops gegeven en ik vond het waanzinnig. Je leert mensen kennis maken met paaldansen op een leuke en gezellige manier.

 

Paaldansen is een pure kracht sport en ik vind het heerlijk! Het geeft mij in ieder geval een flink boost in mijn zelfvertrouwen en in mijn vrouwelijkheid! En het is ook nog is een krachtsport! Wat wil je nog meer!

 

Ik hoop dat ik nog lang van deze heerlijk sport mag genieten. En dat ik nog meer workshop mag gaan geven! Om mijn enthousiasme over te kunnen brengen op anderen!

 

Veel liefs, 

Amarins

 

Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Killer Paaldans Workshop

In deze 2 uur durende Killer Paaldans Workshop leer je alle basistechnieken van ...

Lees meer

Pole for Lyme

Jessica Pole and Aerial organiseren een benefiet paaldans-wedstrijd om geld op t...

Lees meer

Nederland scoort hoog tijdens WK

Het WK vond plaats van 3 t/m 6 oktober in Canada. TEAM NL was zeer succesvol en ...

Lees meer

Instructors gezocht

Chalans is dringend op zoek naar instructors! Vooral in Maastricht, Venlo, Leide...

Lees meer

Dansers gezocht voor datingprogramma

Ben jij single, op zoek naar de liefde, uitgekeken op Tinder, en houd je van dan...

Lees meer

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl