Anna

Anna

instructor paaldans workshops, instructor gogo dance, superstrech en Exotic Pole Dance

Hoi allemaal, ik ben Anna. Geboren en getogen in de mooie Russische stad Sint-Petersburg ben ik een paar jaar geleden naar Nederland gekomen om hier mijn studie te vervolgen. Naast twee master-opleidingen aan de UvA en een hoop ‘serieuze’ banen zette ik ook in Nederland mijn grootste passie door; dansen. Dat doe ik al mijn leven lang.

Van kunstschaatsen en klassiek ballet tot stijldansen, van jazz tot modern, van afro- tot streetdance: niets ontging mijn nieuwsgierigheid. Naast optredens en wedstrijden in ‘traditionele’ dansstijlen heb ik zowel in Nederland als in Rusland op club- en festivalpodia gestaan. Een geweldige ervaring om vanaf het podium honderden mensen te zien losgaan. Dat zou ik nooit willen missen.

Sinds een paar maanden heb ik een nieuwe dansstijl aan mijn dansprofiel mogen toevoegen: paaldansen. Een stijl, waarin je als danseres al je sportiviteit en creativiteit kwijt kan. Denk zowel aan het aanleren van krachtige poses als aan het verzinnen van mooie combinaties in en om de paal en aan het opbouwen een dansbaar verhaal daaromheen. 

Mijn passie voor dans, sport en gezonde leefstijl deel ik graag met mensen die daar interesse in hebben. Sinds kort mag ik het ook bij Chalans doen en daar ben ik ontzettend blij om. Positieve energie en plezier zijn voor mij essentiële onderdelen van een (dans)les en voortgang die de leerlingen boeken is dan ook de beste beloning. Eén ding is zeker: dansen is de perfecte manier om je lichaam, je geest en je zelfvertrouwen in topvorm te krijgen. De perfecte manier voor iedereen, want… if you can walk, you can dance!

Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Nieuwe locatie Maastricht

Oh wat zijn we heden blij... :-) Chalans maastricht heeft een nieuwe locatie ...

Lees meer

Still surching for a location

unfortunately our space in the center was canceled at the last minute. The build...

Lees meer

Start lessen Bring a friend

Sta jij al ingeschreven voor onze lessen? Laat je vrienden dan ook bij ons insch...

Lees meer

Aerial Movements Show 2022

WIJ WILLEN ER ZEKER BIJ ZIJN!! Dit mag je niet missen!! Aerial Movements Sho...

Lees meer

Bungee Fitness course starts Tuesday, September 6

NEW Bungee Fitness course for Beginners in Dancaholic!...

Lees meer

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl