Fenna

Fenna

Opleider burleske & cardio sensual, instructor workshop paaldansen en choreografe

Begonnen als leerlinge paaldansen aan de school Chalans, werd ik al gauw door Natasja zelf gespot en gevraagd of ik mijn excentrieke uitstraling wilde inzetten voor een baan als docente Burleske bij Chalans. Omdat ik een dansverleden heb (HBO Jazz-Musical aan de theaterschool) leek mij dit wel interessant en na een opleiding te hebben gevolgd, ben ik inderdaad begonnen als docente Burleske. Omdat ik de smaak van het lesgeven goed te pakken had, werd dit al snel uitgebreid met Cardio Sensual en gaf ik wekelijks les in beiden. Na een korte pauze van Chalans, ben ik weer terug! Ditmaal verzorg ik met name (vrijgezellen)workshops in burleske, cardio sensual en sinds kort ook in paaldansen. Ook als het om speciale wensen met betrekking tot de choreografie gaat, ben ik jouw workshopinstructrice!

Buiten Chalans Dance Professionals om treed ik ook op als artieste, zowel in groepsverband (mijn eigen dans company Crème Brûlesque) als solo. Hier gaat veel tijd in zitten, maar vind ik beiden ontzettend leuk om te doen. In mijn acts staat het flirterig van burlesque centraal, maar zit ook veel choreografie bestaande uit technische jazz- en showdance, of tapdance. Ik maak mijn eigen showkleding en verzorg graag een groots decor! Het kan niet showy genoeg zijn.

Zoals je merkt, zet ik het liefst in op alles wat ik in huis heb en in het lesgeven is dat mijn enthousiasme om jou alles te leren! Ik vind het fantastisch om leerlingen te zien groeien, zij het in zelfvertrouwen of hun danscapaciteiten – of nog beter; allebei! Maar we maken er hoe dan ook een geweldige dag van, met jou in de spotlight! Wie wil dat nou niet?

En oja, dat kleine monster op de foto? Dat is mijn hondje Pebbel – in een ver verleden is zij nog de live mascotte van Chalans geweest, want ze kwam altijd met mij mee! Ze is dol op aandacht, net als ik en jij straks ook!

 

Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Killer Paaldans Workshop

In deze 2 uur durende Killer Paaldans Workshop leer je alle basistechnieken van ...

Lees meer

Pole for Lyme

Jessica Pole and Aerial organiseren een benefiet paaldans-wedstrijd om geld op t...

Lees meer

Nederland scoort hoog tijdens WK

Het WK vond plaats van 3 t/m 6 oktober in Canada. TEAM NL was zeer succesvol en ...

Lees meer

Instructors gezocht

Chalans is dringend op zoek naar instructors! Vooral in Maastricht, Venlo, Leide...

Lees meer

Dansers gezocht voor datingprogramma

Ben jij single, op zoek naar de liefde, uitgekeken op Tinder, en houd je van dan...

Lees meer

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl