Kim

Kim

Paaldans en burleske workshop instructor

Mijn naam is Kim van Es, ik ben 26 jaar, studeer Docent Engels aan de NHL en ik woon in Leeuwarden.

In 2007 ben ik begonnen met paaldansen omdat het mij altijd al leuk leek om te doen, plus ik wilde toch weer wat aan sport gaan doen. Vanaf de eerste les was ik eigenlijk verslaafd, de blauwe plekken en spierpijn nam ik voor lief. Elke les probeerde ik mezelf weer verder te pushen en nieuwe dingen te leren. In 2010 ben ik gestopt omdat ik ging reizen maar waar ik ook was, ik vond altijd wel ergens een paal waar ik in kon hangen.
In september van 2012 ben ik weer begonnen omdat ik het heel erg miste. Sinds mei 2013 ben ik de vaste instructor. Daarvoor was ik de inval instructor, maar nu kon ik eindelijk mijn eigen draai aan de lessen geven.

Omdat ik toch het gevoel had dat er meer was voor mij ben ik verder gaan kijken en zo kwam ik in aanraking met Chalans Dance Professionals. Via hen volg ik de opleiding tot workshop instructor en instructor paaldansen 1. Ik vind het belangrijk dat ik naast een leuke les/workshop ook echt kwaliteit kan bieden en zal mezelf daarin dus altijd blijven ontwikkelen.

Met veel plezier geef ik paaldans workshops voor Chalans om andere meiden net zo enthousiast te maken voor deze sport als ik ben. In de toekomst hoop ik ook andere workshops te kunnen geven zoals Burleske.

 

Wat klanten zeggen over Kim:

“ik wou jullie nog even bedanken voor een super leuke workshop!! Onze instructrice Kim heeft het geweldig gedaan!”

Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Schrijf je in voor onze leuke lessen

Wij hebben een ruimaanbod paaldanslessen en Aerial lessen...

Lees meer

High Heels workshop bij Chalans Alkmaar

High Heels workshop bij Bureau Burlesque/ Chalans Alkmaar. Heb je altijd al g...

Lees meer

High Heels workshop bij Chalans Alkmaar

Op zaterdag 21 juli organiseert Chalans Alkmaar in samenwerking met Bureau Burle...

Lees meer

Exotic Pole Workshop bij Chalans Alkmaar

We're bringing Sexy back! Wil jij je draaien en technieken die je al hebt gel...

Lees meer

Exotic Pole Workshop bij Chalans Alkmaar

We're bringing Sexy back! Wil jij je draaien en technieken die je al hebt gel...

Lees meer