Klaartje

Klaartje

instructor bellydance

Na veel te lang Shakira's beweging na te hebben gedaan voor de spiegel op mijn kamertje, heb ik uiteindelijk in 2011 besloten buikdans lessen te gaan nemen. Van kleins af aan heb buikdans een prachtig dans gevonden, maar toen ik daadwerkelijk aan aan het dansen meedeed gebeurde er iets magisch met mij: ik was verliefd op de dans. 
 
Buikdans is mijn passie en mijn passie deel ik met veel liefde met anderen. Daarom ben ik les gaan geven. Ik vind het prachtig om te zien hoe vrouwen zich goed voelen tijdens het dansen en genieten, zichzelf mooi voelen en vinden. Een glimlach: daar doe ik het allemaal voor.
 
Buikdans is een echte diva-dans met veel bloot, glittertjes en een flinke dosis vrouwelijkheid. Maar je hoeft niet aan dit profiel te voldoen om je toch mooi en vrouwelijk te voelen. Voel je je niet prettig met al die glitters, blote buik, rinkelende belletjes of make-up? Dan verbied ik je om met een blote buik te komen, bezaaid met glittertjes, belletjes en make-up! 
 
Tijdens mijn workshops neem ik je mee op reis naar de prachtige vrouw in jou, en wat neem je mee? Jezelf, een lach en flinke dosis plezier 

Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Zomer 2017

Nog maar een paar weken en dan gaat de zomervakantie van start! Ook tijdens de ...

Lees meer

Zomer Proeflessen Paaldansen Utrecht

Probeer nu paaldansen uit tijdens de zomermaanden! 1 uurtje in de week en je me...

Lees meer

Nieuw lesrooster

Het lesaanbod bij Chalans Maastricht is uitgebreid. Het hele lesrooster vind je ...

Lees meer

Polesque Workshop 5 juni

een workshop die paaldansen en burlesque samen laat smelten tot een!...

Lees meer

Polesque Workshop Utrecht

Een workshop die paaldansen en burlesque samen laat smelten tot een!...

Lees meer