Leea

Leea

Instructor paaldansen, burlesque, lapdance

Hoi allemaal,

Mijn naam is Leea en ik ben de trotse eigenaresse van Chalans Eindhoven.

Geboren en getogen in Roemenië, ben ik in 2004, nadat ik mijn master opleiding in Computer Science heb afgerond, naar Nederland verhuisd. Hier heb ik verschillende banen gehad als Project Manager en sinds 2010 werk ik als Innovatie Projectmanager bij een software bedrijf met uitdagende en innovatieve karakter.

In Eindhoven woon ik samen met mijn vriend, dochtertje en onze grote herdershond.

Van jongs af aan vond ik het geweldig om mijn passie en kennis over te brengen aan anderen. Of het nou over een software programma ging of mijn liefde voor dieren heb ik dit altijd met veel enthousiasme gedaan.

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met paaldansen. En wat vond ik het jammer dat ik deze geweldige sport niet eerder heb ontdekt. Dit werd snel mijn passie en binnen 2 weken had ik al mijn eigen paal in huis. 4  keer per week trainen was zeker niet te veel naast mijn fulltime baan. En dit alleen omdat ik het zo leuk vond! Met hakken natuurlijk ook want de sensuele kant van paaldans is op me lijf geschreven!

Vanaf januari 2016 kun je bij Chalans Eindhoven verschillende lessen volgen: paaldans, burleske, sensuele paaldans en lapdance. Ook in het weekend kun je bij ons komen om zelf te trainen en mocht je een feestje willen geven waar je ook gebruik kan maken van paaldans palen en blacklight, is dit ook bespreekbaar!

Heb jij een vrijgezellenfeestje of een ladies night? Een mannenavond of een verjaardag? Kies een van onze workshops die we met alle plezier doen! 

Wil je meer informatie over onze lessen, workshops of andere mogelijkheden? Stuur een email naar eindhoven@chalans.nl en binnen notime heb je een antwoord terug.

 

 

Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Proefles Paaldansen Utrecht

kom werken aan je summerbody met paaldansen, je traint al je spieren en verbrand...

Lees meer

New Aerial Silk course and Trial Lesson

Wednesday 4 April at 20:00 Aerial Silk Trial lesson...

Lees meer

New High Heels Class in Chalans Breda

Wednesday 11 April at 20:00 starts New High Heels Class in Chalans Breda...

Lees meer

Proeflessen Aerial Silk en Paaldansen

Kom onze lessen in Arnhem vrijblijvend uitproberen....

Lees meer

Workshop Aerial Cube en Aerial Hoop

25 maart organiseren wij 2 leuke workshops...

Lees meer