Nieuws oktober 2016

3 October 2016

De zomer is nu dan toch echt voorbij. Tijd om weer flink aan de slag te gaan met heel veel leuke lessen, optredens en workshops!
Om er voor te zorgen dat je geen les of workshop hoeft te missen staan alle laatste nieuwtjes in dit artikel bij elkaar!

 

Afgelopen maand zijn de nieuwe paaldanscursussen weer van start gegaan. Deze cursus hebben we een overweldigend aantal nieuwe leerlingen erbij gekregen! Welkom allemaal!

Gelukkig zijn er ook ontzettend veel leerlingen terug gekomen naar de lessen die al een of meer cursussen gevolgd hebben bij Chalans Maastricht. Bedankt voor jullie vertrouwen!

De paaldanslessen bij Chalans Maastricht worden twee keer per week aangeboden. Je kunt dus altijd zelf kiezen of je op maandag of op donderdag naar de les komt. Om alles wat je tijdens de lessen leert te oefenen kun je iedere dinsdag vrij komen trainen van 19:30 tot 20:30 uur. Voor iedereen die een paaldanscursus volgt bij Chalans Maastricht is deze training gratis!!!

Het volledige lesrooster vind je hier: http://chalans.nl/rooster

 

De komende tijd staan er ook weer een aantal optredens gepland. Op dinsdag 1 november mag Chalans Maastricht de openingsact verzorgen van "Allemaal Anders" bij Mondriaan Maastricht. Dit optreden is in de avond gepland, waardoor de vrije training eenmalig komt te vervallen.

 

Achter de schermen is het demo team van Chalans Maastricht druk bezig met de voorbereidingen op de optredens. Voor het demo team zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen om ons team te komen versterken. De trainingen zijn tijdens de vrije trainingen op dinsdag. Deze dames zijn het visitiekaartje van Chalans Maastricht. Dankzij dit fantastische team is het mogelijk om geweldige optredens neer te zetten. Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet!

 

Bij Chalans Maastricht is het ook mogelijk om kettelbell training te volgen. Tijdens deze training verbrand je vet, bouw je conditie op en train je al je spieren. Dit is een ideale aanvulling op de paaldanslessen. Kom een keer gratis een proefles kettelbell volgen om te ontdekken wat kettlebell precies is. De trainingen zijn iedere dinsdag van 20:45 tot 21:45 uur.

 

Een keer per maand wordt er een hoepel workout gegeven bij Chalans Maastricht! De aller leukste manier om aan je lichaam te werken. Met speciale trainings hoepels (weight hoops) train je je hele lichaam. Deze training is meer dan alleen sporten, het is vooral heel erg leuk en je wordt er vrolijk van! Deelname aan deze workshop kost slechts €5 pp. Graag wel vooraf aanmelden!

 

Alle lessen worden gegeven in de Chalans Studio, Aureliushof 140 Maastricht. De ingang van de studio bevindt zich aan het voormalige schoolplein.

Voor meer informatie of om aan te melden, mail naar:

maastricht@chalans.nl 

 

Dansers over Chalans

Hoi Natasja, Ik vind het onwijs leuk en ik tel de dagen af naar de volgende les! Mijn ...
lees meer
linkerbeen zit vol blauwe plekken, maar verder valt het mee. Na de eerste les had ik veel spierpijn, maar na de tweede les was dat minder. Maar ik ben ontzettend enthousiast en ik ben zelfs een kamer aan het leegmaken zodat er plaats is voor een paal! Groetjes, Lindsey

Lindsey

Paaldansen

Jongens.....wát was het gááf, zeg! Nog veel leuker dan ik dacht. Ook de vrijgezelle d ...
lees meer
ame vond het helemaal super en deed alles mee, was leuk voor ons om te zien. We hadden even een miscommunicatie omtrent de bevestiging, maar mijn complimenten hoe dit opgelost kon worden, heb ik erg gewaardeerd! Ik wens jullie veel succes met jullie gave workshops en cursussen, maar dat is eigenlijk al gegarandeerd! Veel liefs Ilona

Hi Natasja, Het was echt onwijs leuk!!! Een leuke meid die de workshop gaf, super entho ...
lees meer
usiast en speelde goed in op de groep en de tijd :)

Maaike, thnx voor het lieve presentje... en helemaal thnx voor alle lessen. Bij mij was he ...
lees meer
t altijd zo'n "heb ik altijd gewild maar durf ik niet" ding.... eenmaal de stap gezet te hebben, heb ik nu alleen maar de gedachte: was ik er maar eerder mee begonnen!!! vind het helemaal leuk en reuze enthousiast om elke x weer nieuwe dingen te leren en de andere dingen te verbeteren! Ik ben er na de zomervakantie weer bij hoor!!! ) X

Hoi Hoi De eerste les was helemaal super!! Gelijk 2 dingen geleerd dus nu vette spierp ...
lees meer
ijn haha Maar ja ik moet er wat voor over hebben he! Dus komt wel goed.. Maar het is echt heel erg leuk! Groetjes Mara

Ben blij dat ik de stap gezet heb en me aangemeld heb, leuke lessen, leuke mensen

Caroline

Paaldansen

Buiten mijn blauwe plekken en mijn ongelofelijke spierpijn in mijn buik en armen hebben we ...
lees meer
een leuke dag gehad met veel lol!! We gaan binnenkort een workshop Burleske plannen met het personeel!! Echt respect voor hoe die meid dat geeft!!

Hoi Natasja, ik wou jullie nog even bedanken voor een super leuke workshop!! Onze i ...
lees meer
nstructrice Kim heeft het geweldig gedaan! Groetjes Feikje

Hi! We really enjoyed the workshop! It was really fun and perfect for our week-end in ...
lees meer
Amsterdam. The teacher was very "pedagogue" and nice so we learned as fast as we could! Best regard, Sarah Vers





Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Nieuwe locatie Maastricht

Oh wat zijn we heden blij... :-) Chalans maastricht heeft een nieuwe locatie ...

Lees meer

Still surching for a location

unfortunately our space in the center was canceled at the last minute. The build...

Lees meer

Start lessen Bring a friend

Sta jij al ingeschreven voor onze lessen? Laat je vrienden dan ook bij ons insch...

Lees meer

Aerial Movements Show 2022

WIJ WILLEN ER ZEKER BIJ ZIJN!! Dit mag je niet missen!! Aerial Movements Sho...

Lees meer

Bungee Fitness course starts Tuesday, September 6

NEW Bungee Fitness course for Beginners in Dancaholic!...

Lees meer

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl