Een goed begin van 2017!

2 February 2017

2017 belooft een top jaar te worden! Een jaar vol energie en nieuwe ideeën.


De paaldanscursussen zijn inmiddels al van start gegaan met heel veel leuke en getalenteerde dames.
De kettlebell training start binnenkort ook weer en iedere derde dinsdag van de maand gaan we aan de slag met de hoelahoep workout!

 

Ben jij op zoek naar een leuke sport, leuke invulling voor een vrijgezellenfeest of ander feest, een gezellige avond of een spetterend optreden? Dit kan allemaal bij Chalans Maastricht!

Chalans Maastricht biedt paaldanscursussen op ieder niveau. Alle lessen worden twee keer per week aangeboden en er is de mogelijkheid om vrij te trainen.

Een keer per maand wordt er een hoelahoep training gegeven. Je traint hiermee op een hele leuke manier je hele lichaam.

Iedere week is er een kettlebell training. Met kettlebell bouw je kracht en spieren op, verbeter je je conditie en verbrand je vet. Als je niet bang bent om flink te zweten dan is deze training perfect voor jou!

Vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje: het maakt niet uit wat je te vieren hebt. Chalans Maastricht heeft een ruim aanbod aan workshops om ieder feest nog leuker te maken! Denk hierbij aan een workshop paaldans, Burleske, lapdance/striptease en nog veel meer! Bekijk het complete aanbod op de website!

Ook voor optredens ben je bij Chalans Maastricht aan het juiste adres! Chalans Maastricht heeft al optredens verzorgd op o.a. verjaardagsfeesten, in een videoclip, festivals, carnavalszittingen, feestavonden en nog veel meer! Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Mail: maastricht@chalans.nl  
Telefoonnummer: 0625154800

Dansers over Chalans

Goedemiddag, Aanstaande vrijdag ga ik trouwen en daarom werd er een afgelopen zaterdag een ...
lees meer
vrijgezellenfeest voor mij georganiseerd. Onderdeel van deze dag was de Burlesque workshop van Jacqueline. Graag wilde ik nog even laten weten dat ik het een ontzettend leuke workshop vond! De 13 aanwezige dames zijn heel verschillende types qua interesses en fitheid, maar het was voor ons allemaal erg leuk om te doen! Sexy, maar toch niet ordinair. Lekker bezig, maar toch niet heel erg vermoeiend. Een flinke choreografie, maar toch niet te lastig om te onthouden. Het was gewoon precies goed allemaal. Mijn complimenten gaan vooral uit naar Jacqueline: haar outfit was natuurlijk al een leuke binnenkomer, waardoor je direct de sfeer proeft. Haar enthousiasme maakte ons ook enthousiast en haar gezichtsuitdrukking en voorbeelden waren overduidelijk. Al met al: helemaal top! Groeten,Iris

Ik vind het helemaal geweldig. Ik kan eindelijk weer dansen en ik had niet verwacht dat ik ...
lees meer
het zo'n gave sport zou vinden.. dit paaldansen. Onze lerares is erg leuk en we hebben een superleuke groep. En natuurlijk heb ik spierpijn en blauwe plekken inderdaad hahaha.. Maar dat maakt het wel extra gaaf... Weet je tenminste dat je flink bezig bent geweest. Groetjes Britt.

Wat een fantastisch leuke workshop. Het stretchen was pittig. De double tricks zo gaaf. Th ...
lees meer
anks Chalans.

Dear Natasja, I am writing you following the advice of a friend. I heard very good fee ...
lees meer
dback from her about the Pole Dance class you gave to her and a bunch of girls, and I was willing to understand how we could arrange the same for some friends and myself. Thanks a lot in advance for your help, as I would be really willing to attend this Chalans Pole dance class. Kind regards, Clarence

Clarence

Paaldansen

Hallo Natasja, Heel erg bedankt voor de geweldige workshop. De dames hebben het helema ...
lees meer
al top gevonden mede ook dankzij jouw lesgeven. Ik ook trouwens. Misschien tot een volgende keer, Groetjes Anja

Hoi Natasja, we hebben het helemaal geweldig gevonden. Helemaal afgestemd op ons, he ...
lees meer
t werd leuk gedaan en wat een leuke vrouwen die de les gaven. Ik kan niet wachten om ergens in een club een paal te zien ;-) Ik ga er meteen inhangen, haha. Mijn vriendin vond het een perfect vrijgezellenfeest. We kregen nog een gratis proefles als afsluiting mee, dus we hebben al met een aantal meiden afgesproken om, na de bruiloft van mijn vriendin, daar gebruik van te maken, erg leuk! Hartstikke bedankt voor jullie tijd en voorpret ;-) Hartelijke groetjes, Cindy

Hoi Hoi De eerste les was helemaal super!! Gelijk 2 dingen geleerd dus nu vette spierp ...
lees meer
ijn haha Maar ja ik moet er wat voor over hebben he! Dus komt wel goed.. Maar het is echt heel erg leuk! Groetjes Mara

We hebben een heel leuke (en warme) workshop gehad van Brechtje. Iedereen was na afloop er ...
lees meer
g enthousiast en dat was natuurlijk ook de bedoeling. De poses en loopjes zijn gedurende de dag nog verschillende keren voorbij gekomen.

Anneke

Burleske

Beste Natasja, Ik wil namens de hele groep hartelijk danken voor de geweldige workshop. ...
lees meer
Wij vonden Machteld echt een onwijs leuke maar vooral ook een sportieve persoonlijkheid! We hebben werkelijk ons geweldig vermaakt! Getuige de meeste met spierpijn, haha. Het sloot ook helemaal aan bij de vrijgezelling in kwestie! En Bianca kon het waarempel verrassend goed. Veel succes met jullie verdere workshop formule! Vriendelijke groet, Kim

Hoi Natasja, ik wou jullie nog even bedanken voor een super leuke workshop!! Onze i ...
lees meer
nstructrice Kim heeft het geweldig gedaan! Groetjes Feikje





Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Nieuwe locatie Maastricht

Oh wat zijn we heden blij... :-) Chalans maastricht heeft een nieuwe locatie ...

Lees meer

Still surching for a location

unfortunately our space in the center was canceled at the last minute. The build...

Lees meer

Start lessen Bring a friend

Sta jij al ingeschreven voor onze lessen? Laat je vrienden dan ook bij ons insch...

Lees meer

Aerial Movements Show 2022

WIJ WILLEN ER ZEKER BIJ ZIJN!! Dit mag je niet missen!! Aerial Movements Sho...

Lees meer

Bungee Fitness course starts Tuesday, September 6

NEW Bungee Fitness course for Beginners in Dancaholic!...

Lees meer

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl